1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Kayseri
  4. Kayseri’de kavgada bıçakla yaralanma, polise mukavemet edenler yakalandı

Kayseri’de kavgada bıçakla yaralanma, polise mukavemet edenler yakalandı

Kayseri'de bir kavgada 16 yaşındaki çocuk bıçakla yaralandı, polise mukavemet eden 4 kişi yakalandı.

Kayseri'de kavgada bıçakla yaralanma, polise mukavemet edenler yakalandı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen bir kavgada, 16 yaşındaki bir çocuk yüzünden bıçakla yaralandı. Olayın ardından kaçmaya çalışan şüpheliler, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Fevzi Çakmak Mahallesi Billur Caddesi’nde A.Ö. (16) ile A.Y. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle A.Y., yanındaki bıçakla A.Ö.’yü yaraladı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra A.Ö.’yü ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı.

A.Y. olay yerinden bıçağı bırakarak kaçarken, polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, A.Y.’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Ayrıca, olay yerine müdahale eden polis ekiplerine mukavemet gösteren Y.P. (22), N.Ö. (22), Y.Ö. (21) ve C.K. (20) gözaltına alındı. Y.P. ve C.K., gözaltına alınacaklarını anlayınca kaçmaya çalıştı ancak ekiplerin dikkatli çalışmaları sayesinde kısa sürede yakalandı. Kovalamaca anı da kameralar tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan dört şahıs, sağlık kontrolünün ardından karakola götürüldü.

Kayseri’de kavgada bıçakla yaralanma, polise mukavemet edenler yakalandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir