Kastamonu’da 11 evin küle döndüğü köy havadan görüntülendi

featured
Kastamonu’da 11 evin küle döndüğü köy havadan görüntülendi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yangının etkilediği Deresökü köyünde 11 ev kullanılamaz hale geldi. Samanlık, ahır, ağıl ve fırınların da zarar gördüğü yangının ardından köyde geriye taş ve kül yığınları kaldı.

Alevler rüzgarın etkisiyle yayıldı

Yangın, sabah saatlerinde İnebolu ilçesine bağlı Deresökü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cemal Tufan’a ait 2 katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler çevredeki evlere sıçradı. Ekiplerin müdahalesiyle güçlükle kontrol altına alınan yangında 11 ev yandı.

Köyde büyük hasar oluştu

Yangında evlerin yanı sıra samanlık, ahır, ağıl ve fırın gibi yapılar da küle döndü. Köy mezarlığında bulunan bazı mezarlar da yangından zarar gördü.

Yangının söndürülmesinin ardından köyde oluşan büyük hasar havadan görüntülendi. Yanan evlerin bulunduğu bölgede geriye taş ve kül yığınları kaldı.

Bir ev zarar görmeden kurtuldu

Yangının etkilediği alanda çok sayıda ev tamamen yanarken, yanan yapıların arasında zarar görmeden kurtulan bir ev de dikkat çekti.

Deresökü köyündeki yangının ardından oluşan hasarın boyutu, havadan çekilen görüntülerle ortaya çıktı.

Kastamonu’da 11 evin küle döndüğü köy havadan görüntülendi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir