1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Karşıyaka’da Başkan İlker Ergüllü istifa etti

Karşıyaka’da Başkan İlker Ergüllü istifa etti

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE İKİNCİ KEZ KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ BAŞKANI SEÇİLEN İLKER ERGÜLLÜ, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ. (ARŞİV)

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı seçilen İlker Ergüllü, ekonomik sebeplerden dolayı görevinden istifa etti.

İzmir’in en köklü kulüplerinden birisi olan Karşıyaka’da sular durulmuyor. 24 Aralık 2024’te yapılan olağanüstü genel kurulda yapılan seçimde ikinci kez başkan olan İlker Ergüllü görevinden istifa etti. Başkan Ergüllü’nün istifası, Başkanvekili Mutlu Altuğ’un kalp krizi geçirmesi sonucunda yeşil-kırmızılılarda mevcut yönetimin nasıl bir yol izleyeceği ise merakla bekleniyor.

İzmir temsilcisinde Ergüllü’nün istifasının ana nedeninin mevcut yönetimin beklenen maddi kaynağı oluşturamaması ve birçok branşta krizlerin devam etmesinin sebep olduğu öğrenildi. Yönetim kurulunda başka istifaların da olacağı ifade edildi.

Kayyuma kalmamak için aday olmuştu

Karşıyaka’da iki kez başkanlık koltuğuna oturan İlker Ergüllü’nün ilk yönetimi yaşanan istifalar sonunda düşmüştü. Yaklaşık 1.5 ay yönetimsiz kalan Karşıyaka’nın kayyuma kalmaması için 24 Aralık’taki kongrede son anda aday olan Ergüllü’nün ikinci dönemi kısa sürdü.

Karşıyaka’da Başkan İlker Ergüllü istifa etti
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir