1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Karadeniz’de saldırıya uğrayan kargo gemisi Zonguldak’a demirledi

Karadeniz’de saldırıya uğrayan kargo gemisi Zonguldak’a demirledi

Karadeniz'de saldırıya uğrayan AGN Ragnar kargo gemisi, Zonguldak açıklarına demirledi. Gemi hasar gördü ve inceleme sonrası tersaneye çekilecek.

Karadeniz'de saldırıya uğrayan kargo gemisi Zonguldak'a demirledi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz’de ticari gemilere yönelik gerçekleştirilen saldırılarda hasar gören AGN Ragnar kargo gemisi, Zonguldak açıklarına demirledi.

25 Temmuz’da Ukrayna’nın Sulina Limanı’ndan hareket eden gemi, saldırıya uğradı ve yaşam mahali ile köprü üstünde büyük hasar meydana geldi. Saldırı sonrası gemide yangın çıkarken, personel tahliye edildi. Geminin insansız hava aracı ile hedef alındığı iddia ediliyor.

Ramazan Bey römorkörü, gemiyi Türkiye karasularına çekmeye başladı ve bu akşam saatlerinde Zonguldak Limanı açıklarına demirledi.

İstanbul merkezli AGN Ship Management filosuna ait olan geminin uzunluğunun yaklaşık 90 metre olduğu ve daha önce “Mercy” adıyla faaliyet gösterdiği öğrenildi. 2025 yılında AGN Ship Management filosuna katılan geminin Palau bayrağı taşıdığı belirtildi.

Yangın sonrası yaşam mahallinde oluşan hasarın görüntüleri de paylaşıldı. Gemi, incelemelerin ardından tersaneye çekileceği öne sürülüyor.

Karadeniz’de saldırıya uğrayan kargo gemisi Zonguldak’a demirledi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir