Karabük’te bir kamyonun hatalı sollama yapması sonucu karşı yönden gelen bir otomobile çarpma tehlikesi yaşandı. Olay, Yenice-Zonguldak kara yolunda meydana geldi ve anlar araç kamerasına yansıdı.
Seyir halindeki kamyon, hatalı sollama yaptığı sırada karşıdan gelen otomobille karşı karşıya geldi. Otomobil sürücüsü, olası bir kazayı önlemek için ani bir manevra yaparak yolun dışına çıktı. Bu manevra, muhtemel bir faciayı önlerken, olayın görüntüleri de kaydedildi.
Jandarma ekipleri, kaza anını kaydeden görüntülerden yola çıkarak, kamyonun plakasını tespit etmek için çalışma başlattı.
Ayrıca, Karabük’ün 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde de trafik kurallarının ihlal edildiği iki ayrı an motosiklet kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir otomobilin kırmızı ışık ihlali yaparak kavşaktan geçtiği, başka bir noktada ise hafif ticari aracın hatalı sollama yaptığı görüldü.






















