1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Adıyaman
  4. Kahta’da yeni sosyal tesis hizmete girdi

Kahta’da yeni sosyal tesis hizmete girdi

Kahta'da yenilenen Belediye Çay Bahçesi, sosyal yaşama katkı sağlamak için hizmete açıldı. Başkan Hallaç, projelerin devam edeceğini belirtti.

Kahta'da yeni sosyal tesis hizmete girdi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç’ın projeleri kapsamında yenilenen Belediye Çay Bahçesi, hizmete açıldı.

Başkan Hallaç, ilçenin sosyal yaşamına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Askerlik Şubesi karşısında yer alan çay bahçesi, kapsamlı yenileme ve peyzaj çalışmaları sonrası modern bir sosyal alan haline getirildi.

Kahta Belediyesi Sosyal Tesisleri bünyesinde hizmet veren çay bahçesi, çocuk oyun alanları ve ailelerin huzur içinde vakit geçirebileceği uygun fiyatlı sosyal alanları ile dikkat çekiyor.

Başkan Hallaç, “Necmettin Erbakan Parkımızın ardından, çay bahçemizi de yenileyerek hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Çocuklarımızın neşesine, ailelerimizin huzuruna katkıda bulunmaya devam ediyoruz,” dedi.

Hallaç, çalışmaların devam edeceğini ve ilçedeki diğer parkların da yenileneceğini belirtti. Yenilenen çay bahçesinden memnun kalan vatandaşlar, özellikle çocuklar için yapılan oyun alanlarının önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Vatandaşlar, Kahta’nın sosyal yaşamına katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hallaç’a ve belediye personeline teşekkür etti.

Kahta’da yeni sosyal tesis hizmete girdi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir