Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Canlı müzik dinletisi ve hediyelerle çocuklara moral veren ekipler, ailelerin de yüzünü güldürdü.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla lösemi tedavisi gören çocuklara yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Belediyenin Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Gönüllü Gençlik Hareketi ekipleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.
Çocukların tedavi sürecinde moral ve motivasyonlarını artırmayı amaçlayan ziyarette canlı müzik dinletisi gerçekleştirildi. Çeşitli hediyelerin de verildiği etkinlikte çocuklar ve aileleri keyifli anlar yaşadı.
“Çocuklarımızın Yalnız Olmadıklarını Hissetmeleri Çok Önemli”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KSÜ Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. Can Acıpayam, lösemi tedavisinin zorlu ve ağır bir süreç olduğuna dikkat çekti.
Çocukların bu süreçte yalnız olmadıklarını hissetmelerinin önemini vurgulayan Acıpayam, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin her yıl çocukları ziyaret ederek onları sevindirdiğini belirtti.
Acıpayam, çocukları bu zorlu süreçte hatırlayıp yalnız bırakmadıkları için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Gerçekleştirilen ziyaretle Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında lösemi konusunda farkındalık oluşturulması ve tedavi gören çocuklara moral desteği verilmesi amaçlandı.

















