1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Jandarma, orman yangınlarına karşı İHA ve fotokapanla denetim yapıyor

Jandarma, orman yangınlarına karşı İHA ve fotokapanla denetim yapıyor

Jandarma, orman yangınlarını önlemek için İHA ve fotokapan destekli gözetleme faaliyetlerine devam ediyor. 993 kişiye idari işlem uygulandı.

Jandarma, orman yangınlarına karşı İHA ve fotokapanla denetim yapıyor
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma Genel Komutanlığı, orman yangınlarını önlemek amacıyla İnsansız Hava Araçları (İHA) ve fotokapan destekli gözetleme faaliyetlerine devam ediyor.

Ülke genelinde orman yangınlarının önlenmesi için devriye, denetim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdüren Jandarma, özellikle ormanlık alanlar, mesire yerleri ve yangın riski taşıyan bölgelerde havadan ve karadan denetimler gerçekleştiriyor.

17 Temmuz ile 19 Ağustos tarihleri arasında alınan tedbirlere uymayan 993 kişi hakkında, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu çerçevesinde idari işlem yapıldığı belirtildi.

Jandarma, orman yangınlarına karşı İHA ve fotokapanla denetim yapıyor
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir