Eskişehir’in İnönü ilçesinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nda, Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, 860 günlük görev süresinde ilçeye 340 milyon TL’lik yatırım yapıldığını duyurdu.
Toplantıya AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, İl Teşkilat Başkanı Erkan Koca, AK Parti İnönü İlçe Başkanı Kamil Şen ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. Toplantıda, İnönü Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve yeni dönemde hayata geçirilecek çalışmalar ele alındı.
Başkan Hamamcı, göreve geldikleri günden bu yana ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, “860 günde 340 milyon TL’lik yatırım kazandırdık” dedi. Altyapı ve üstyapı çalışmaları, yol ve parke taşı uygulamaları, sosyal ve sportif yatırımlar ile çevre düzenlemeleri gibi projelerin kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.
Toplantıda, İnönü’nün geleceğine yönelik yapılabilecek çalışmalar ve yeni yatırım hedefleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Hamamcı, “İnönü için çalışmaya, üretmeye ve ilçemize değer katmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.






















