1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Gaziantep
  4. Gaziantep’te Milletvekilini Bıçaklayan Zanlı ve Oğlu Tutuklandı

Gaziantep’te Milletvekilini Bıçaklayan Zanlı ve Oğlu Tutuklandı

Gaziantep'te Milletvekili Melih Meriç’i bıçaklayan Seydi Ahmet Keleş ve oğlu tutuklandı. Keleş, olaydan pişman olduğunu belirtti.

Gaziantep'te Milletvekilini Bıçaklayan Zanlı ve Oğlu Tutuklandı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te, Yeni Parti Milletvekili Melih Meriç’i bıçaklayan Seydi Ahmet Keleş ve suç delillerini gizlediği değerlendirilen oğlu Hakan Keleş, 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Olayın ardından adliyeye sevk edilen Seydi Ahmet Keleş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Çok pişmanım, vekil benim arkadaşım. Beni çok tahrik etti. Yaşadığına çok seviniyorum” dedi.

Keleş, olayın, Yeni Parti Oğuzeli ilçe başkanlığının başka bir isme verilmesi nedeniyle Melih Meriç ile aralarında başlayan husumet nedeniyle gerçekleştiğini ifade etti.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Keleş’in yanı sıra diğer 4 zanlı da gözaltına alınmıştı. Zanlıların adliyeye sevkinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Gaziantep’te Milletvekilini Bıçaklayan Zanlı ve Oğlu Tutuklandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir