Gaziantep’te, Şahinbey Belediyesi Zabıta Ekipleri, hijyen kurallarına uymayan bir ekmek fırınını 3 gün süreyle kapattı. Denetimlerde, fırının genel temizlik ve hijyen standartlarını hiçe saydığı belirlendi.
Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, gıda işletmelerine yönelik rutin denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için gece gündüz sahada çalışıyor. Son denetimde, hijyen koşullarını ihlal eden bir fırın işletmesi tespit edildi ve fırın hakkında yasal işlem başlatıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların sağlığını korumak adına kurallara uymayan işletmelere taviz vermeyeceklerini vurguladı. Tahmazoğlu, “Kurallara uymayana taviz yok! Zabıta ekiplerimiz, gerçekleştirdiği denetimlerde genel temizlik ve hijyen kurallarına uymayan bir iş yerini kapattı. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önceliklidir. Bu doğrultuda denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.























