Gaziantep’te drift ve düğün konvoyuna 566 bin TL ceza

featured
Gaziantep’te drift ve düğün konvoyuna 566 bin TL ceza
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te trafiğe açık yolu drift yaparak ve düğün konvoyuyla kapatan 10 araca toplam 566 bin TL cezai işlem uygulandı. Drift yapan bir araç 30 gün, konvoy nedeniyle işlem yapılan araçlar ise 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Drift yapan sürücüye 186 bin TL ceza

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafiğe açık yolda drift yapan ve konvoy oluşturarak yolu kapatan araçlara yönelik çalışma başlattı.

Sosyal medyada paylaşılan ve bir aracın düğün konvoyunda drift yaptığı anlara ilişkin görüntüler ihbar kabul edildi. Ekiplerin çalışması sonucu araç ve sürücüsü tespit edildi.

Drift yaparak yolu kapatan BMW marka aracın sürücüsüne 186 bin TL cezai işlem uygulanırken araç 30 gün süreyle trafikten men edildi. Hakkında yasal işlem başlatılan sürücü, çıkarıldığı adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

9 araca 380 bin TL ceza uygulandı

Aynı noktada düğün konvoyu oluşturarak yolu kapattığı belirlenen 4 araca ayrı ayrı 90 bin TL olmak üzere toplam 360 bin TL cezai işlem uygulandı. Bu araçlar 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Konvoyun arkasında bulunan 5 araca da ilgili kanun maddeleri kapsamında toplam 20 bin TL cezai işlem uygulandı.

Yapılan çalışmalar sonucunda toplam 10 araca 566 bin TL cezai işlem uygulanmış oldu.

Gaziantep’te drift ve düğün konvoyuna 566 bin TL ceza
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir