1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Erzincan-Sivas yolunda yolcu otobüsü yandı

Erzincan-Sivas yolunda yolcu otobüsü yandı

Erzincan-Sivas karayolunda seyir halindeki yolcu otobüsünde yangın çıktı. Olayda can kaybı yaşanmadı, otobüs kullanılamaz hale geldi.

Erzincan-Sivas yolunda yolcu otobüsü yandı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan-Sivas karayolunda seyir halindeki bir yolcu otobüsünde yangın çıktı. Olay, 30 Temmuz 2026 tarihinde Tüneller mevkisinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, S.K. yönetimindeki 35 TS 663 plakalı Barış Turizm’e ait otobüsün motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Sürücü, durumu fark ederek aracı yol kenarına çekti ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak yangın sonucunda otobüs tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın nedeniyle Erzincan-Sivas kara yolunun Sivas istikametinde ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı ve bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Otobüsün Erzincan’dan Ankara’ya yolcu almak üzere yola çıktığı, araçta yalnızca sürücü, bir şoför ve yakınlarının bulunduğu öğrenildi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Erzincan-Sivas yolunda yolcu otobüsü yandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir