1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Elazığ
  4. Elazığ’da Mobil Ağız ve Diş Sağlığı Aracı Hizmete Girdi

Elazığ’da Mobil Ağız ve Diş Sağlığı Aracı Hizmete Girdi

Elazığ'da Mobil Ağız ve Diş Sağlığı Aracı, dezavantajlı kesimlere sağlık hizmeti sunmak için hizmete girdi.

Elazığ'da Mobil Ağız ve Diş Sağlığı Aracı Hizmete Girdi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da, dezavantajlı ve kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşlara sağlık hizmetlerini ulaştırmak amacıyla yeniden dizayn edilen Mobil Ağız ve Diş Sağlığı Aracı hizmete girdi.

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü, yeni teknolojik yatırımlar ile sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmaya devam ediyor. Kamu ve özel sektör iş birlikleriyle hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine teslim edilen Mobil Ağız ve Diş Sağlığı Aracı, yerinde muayene, tarama ve temel diş tedavisi hizmeti sunacak.

Bu araç, özellikle ağız ve diş sağlığı hizmetlerine ulaşmakta zorluk çeken dezavantajlı kesimlere önemli katkılar sağlayacak. Mobil aracın teslim törenine İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Gecekuşu, Ağız ve Diş Sağlığı Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Oğuz Poyraz ve diğer sağlık yöneticileri katıldı.

Teslim töreninde, sağlık hizmetlerinin erişilebilirliği ve etkin sunumu konusuna vurgu yapıldı.

Elazığ’da Mobil Ağız ve Diş Sağlığı Aracı Hizmete Girdi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir