1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Elazığ’da burnu kırılan Aysun Alpsoy, 4 operasyon sonrası mahkemeye gitti

Elazığ’da burnu kırılan Aysun Alpsoy, 4 operasyon sonrası mahkemeye gitti

Elazığ'da burnu kırılan Aysun Alpsoy, 4 yıl içinde geçirdiği operasyonlar sonrası mahkemeye başvurdu. Yaşadığı sorunları anlattı.

Elazığ'da burnu kırılan Aysun Alpsoy, 4 operasyon sonrası mahkemeye gitti
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da Eyşan Özgü Bakım Merkezi’nde 4 yıl önce bir hastanın müdahalesi sonucu burnu kırılan Aysun Alpsoy, geçirdiği 4 operasyon sonrası yaşadığı sorunlarla mahkemeye başvurdu.

Aysun Alpsoy (41), 4 yıl önce çalıştığı bakım merkezinde bir hastanın ani hareketiyle burnunun kırıldığını belirtti. Ardından, merkezin yönlendirmesiyle plastik cerrah Dr. İ.B.’ye başvurdu. Alpsoy, 3 operasyonu doktorun kliniğinde, sonuncusunu ise Elazığ Medikal Hospital’da genel anestezi altında geçirdi. Ancak, bu süreçte yaşadığı sorunlar hayatını kabusa çevirdi.

Alpsoy, 4 yıl içinde yapılan operasyonlara rağmen burnunda yırtık, yanık izi ve şekil bozukluğu oluştuğunu ifade etti. İnsanlarla konuşurken utandığını ve kendini kötü hissettiğini dile getiren Alpsoy, doktor hakkında şikayette bulunduğunu ve durumu mahkemeye taşıdığını aktardı.

Aysun Alpsoy, “4 yıl önce bu sıkıntıları yaşamaya başladım. Burnumun kırılmasından sonra hocaya gittim. 4 defa burnumu yaptı ama bir türlü verim alamadık. Her seferinde farklı bir burun ortaya çıktı. Son olarak Elazığ Medikal Hospital’da ameliyata alındım. Ertesi gün burnumdaki bandı açtığında burnumun bir ucu farklı diğer ucu farklıydı,” dedi.

Yaşadığı sorunlar nedeniyle kendisini kötü hissettiğini belirten Alpsoy, “Birisi benim yüzüme bakınca utancımdan yüzümü çeviriyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ben resmen hayattan koptum,” şeklinde konuştu.

Alpsoy, başka doktorların durumunu kabul etmediğini ve bu nedenle aynı doktora gitmek zorunda kaldığını ifade etti. “Doktordan şikayetçi oldum. Avukatım, hocanın anlaşmayı kabul etmediğini söyledi. Ben de dava açtım,” dedi.

Elazığ’da burnu kırılan Aysun Alpsoy, 4 operasyon sonrası mahkemeye gitti
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir