Efeler Belediyesi, düğün hazırlığındaki çiftlere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Kent Zarafet Merkezi ile dikkat çekiyor. Aydın’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan merkez, gelinlikten damatlığa, abiyeden özel gün aksesuarlarına kadar birçok ihtiyacı ücretsiz olarak karşılıyor.

Artan düğün masrafları ve kıyafet kiralama bedelleri karşısında çiftlerin yükünü hafifletmeyi hedefleyen Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, bu projeyi kısa süre önce hayata geçirdi. Efeler Belediyesi Katlı Otoparkı’nın zemin katında konumlanan merkez, gelinlik, damatlık, abiye, çiçek, çanta ve ayakkabı gibi özel gün ihtiyaçlarını ücretsiz sunuyor.

Bu sosyal belediyecilik uygulaması kapsamında, hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların ön başvuru yapmasına veya özel bir prosedür izlemelerine gerek yok. Çiftler, merkeze giderek beğendikleri modelleri randevu sistemiyle ayırtabiliyor. Bu model, özellikle dar ve orta gelirli ailelerin bütçelerinde önemli bir tasarruf sağlıyor.

Açılışının ardından yoğun bir ilgi gören merkezde, her kesimden vatandaşın faydalanabileceği geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Düğün sürecindeki en büyük gider kalemlerinden birinin bu yolla çözüme kavuştuğunu ifade eden vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve belediye ekiplerine teşekkür etti.























