Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde henüz 20 günlükken enkaz altında kalan ve ekiplerin çalışmasıyla sağ kurtarılan Kerem bebek, ailesiyle birlikte Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı ziyaret etti.
Kerem bebekten Vali Masatlı’ya ziyaret
6 Şubat depremlerinde henüz 20 günlükken enkaz altında kalan Kerem bebek, sağ kurtarılmasının ardından ailesiyle birlikte Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Vali Masatlı, Kerem bebeğin ailesiyle bir süre sohbet ederek bebeğin sağlık durumu ve gelişimi hakkında bilgi aldı. Kerem’in deprem sonrasında sağlıkla büyümesinin aile açısından taşıdığı önem de görüşmede gündeme geldi.
Vali Masatlı, Kerem bebekle yakından ilgilendi
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, ziyaret sırasında Kerem bebek ve ailesiyle yakından ilgilendi. Masatlı, Kerem bebeğe sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yaşam, ailesine ise huzur ve esenlik temennisinde bulundu.
Hatay’da yeniden yapılanma çalışmaları sürüyor
Hatay’da 6 Şubat depremlerinin ardından yürütülen yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında, çocukların güvenli yaşam alanlarına ve geleceğe yönelik ihtiyaçlarına ilişkin çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Kerem bebeğin ziyareti, depremden sağ kurtulan bir bebeğin ailesiyle birlikte yaşamını sürdürmesine ilişkin anlamlı bir buluşma olarak gerçekleşti.

















