Denizli’nin Çivril ilçesinde yıllardır gündemde olan şehir içi toplu ulaşım hizmeti hayata geçirildi. Çivril Belediyesi tarafından başlatılan belediye otobüsü seferleriyle vatandaşların ilçe içerisinde daha kolay ve güvenli şekilde ulaşım sağlaması amaçlanıyor.
İlçede ilk kez belediye tarafından uygulamaya alınan şehir içi ulaşım sistemi kapsamında otogar merkezli farklı mahalle ve bölgelere seferler düzenlenmeye başlandı. Yeni ulaşım ağıyla vatandaşların günlük yaşamda ihtiyaç duyduğu noktalara daha rahat ulaşması hedefleniyor.
Otogar merkezli güzergâhlar
Çivril Belediyesi tarafından açıklanan güzergâhlara göre belediye otobüsleri; 100 Otogar-Menteş, 200 Otogar-Koçak, 310 Otogar-TOKİ, 400 Otogar-Karayahşiler ve 500 Otogar-Çetinler hatlarında hizmet verecek.
“Yıllardır beklenen hizmeti başlattık”






















