1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Adana
  4. Ceyhan’da uyuşturucu operasyonu: Belediye personeli tutuklandı

Ceyhan’da uyuşturucu operasyonu: Belediye personeli tutuklandı

Ceyhan'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda belediye personeli T.B. tutuklandı. Olayla ilgili detaylar ve belediyeden açıklama geldi.

Ceyhan'da uyuşturucu operasyonu: Belediye personeli tutuklandı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, ailelerin ve çocukların sıkça kullandığı Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, belediyede yardımcı zabıta olarak görev yapan T.B. (29) gözaltına alındı.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belediyeye ait bir kulübede uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Uzun süredir takibe alınan T.B., düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şüphelinin üzerinde ve görev yaptığı kulübede yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Gözaltına alınan T.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ceyhan Belediyesi, olayın ardından yaptığı açıklamada, tutuklanan personelin görevine son verildiğini ve savcılığa şikayette bulunulduğunu duyurdu.

Ceyhan’da uyuşturucu operasyonu: Belediye personeli tutuklandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir