1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Tekirdağ
  4. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay CHP’den istifa etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay CHP’den istifa etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP'den istifa etti. Akay, partideki yöneticilik anlayışını eleştirerek yeni bir dönemin başladığını ifade etti.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay CHP'den istifa etti
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ettiğini duyurdu. Akay, istifasını yaptığı yazılı açıklamada gerekçelerini detaylandırdı.

Adaylık süreçlerinden itibaren yaşadığı deneyimlere atıfta bulunan Akay, “Bugün yaşanan günü birlik kahramanlık hikayelerinin destekçisi olmayacağım” ifadelerini kullandı. Ayrıca, CHP’deki yöneticilik anlayışını eleştirerek, “Hak yiyenlerin milletin hakkını savunacağına inanmıyorum” dedi.

Akay, son üç yılda partinin içindeki eş, dost ve akrabalık ilişkilerinin kendi çıkarları doğrultusunda şekillendiğini belirtti. Bu durumun, belediyenin memlekete hizmet etmesini engellediğini ifade etti.

Yeni bir siyasi oluşumda yer almayacağını vurgulayan Akay, “Kapalı kapılar arkasında kimlerin kimlerle görüştüğüne de ilgilenmiyorum. Kararımı bu durumlara göre vermedim” dedi. Akay, milletin kendisine bu görevi verdiğini hatırlatarak, “Zaman her şeyin ilacıdır ve şimdi yeni bir zaman başlamıştır” şeklinde konuştu.

Son olarak, Çerkezköy, Tekirdağ ve ülkesine hayırlı bir yeni dönem diledi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay CHP’den istifa etti
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir