1. Haberler
  2. Çevre Haberleri
  3. Çarşamba’da sağanak yağış yolları göle döndürdü

Çarşamba’da sağanak yağış yolları göle döndürdü

Samsun'un Çarşamba ilçesinde etkili olan sağanak yağış yolları göle döndürdü. Tarımsal alanlarda zarar tespit edilmedi.

Çarşamba'da sağanak yağış yolları göle döndürdü
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un Çarşamba ilçesinde etkili olan sağanak yağış, gece saatlerinden itibaren ilçe genelinde yoğun bir şekilde hissedildi. Sabah saatlerine kadar aralıklı olarak devam eden yağış, özellikle ilçe merkezinde yolları adeta göle çevirdi.

Çarşamba’da beklenen sağanak, Samsun Valiliği ve Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrasında gerçekleşti. Gece boyunca süren yağış, sabahın ilk saatlerinde etkisini kaybetti.

Sağanak yağış sonrası, Çarşamba İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı, tarımsal alanlarda herhangi bir zararın tespit edilmediğini bildirdi. Ayrıca Meteoroloji’den yapılan açıklamalarda, gün boyunca sağanağın etkili olabileceği belirtildi.

Çarşamba’da sağanak yağış yolları göle döndürdü
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir