Bilecik’ten Türkiye birinciliği: Bozüyük’ün eğitim projesi 270 projeyi geride bıraktı

featured
Bilecik’ten Türkiye birinciliği: Bozüyük’ün eğitim projesi 270 projeyi geride bıraktı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan doğa, teknoloji ve yapay zekâ odaklı proje, Türkiye genelindeki 270 başvuru arasından birinci seçildi. Merkeze 75 bin TL değerinde hediye çeki verildi.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi, “Geleceğin Hayat Boyu Öğrenme Merkezlerini Tasarlıyoruz” Yenilikçi Modeller Yarışması’nda Türkiye birincisi oldu.

Türkiye genelinden 270 projenin başvurduğu yarışmada, Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan “Doğa Temelli, Teknoloji ve Yapay Zekâ Destekli Akıllı Yaşam Boyu Öğrenme Kampüsü” projesi birinciliğe layık görüldü.

Doğa, teknoloji ve yapay zekâ bir araya getirildi

Türkiye birincisi olan projede doğa, teknoloji ve yapay zekâ hayat boyu öğrenme anlayışıyla bir araya getirildi.

Proje kapsamında sürdürülebilirlik, akıllı tarım, dijital ikiz kampüs, mobil eğitim ve sanal gerçeklik destekli öğrenme gibi yenilikçi uygulamalara yer verildi.

Ödül İstanbul’da takdim edildi

Yarışmada Türkiye birincisi olan Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’ne 75 bin TL değerinde hediye çeki verildi.

Ödül, EPALE 2025-2026 Uluslararası Konferansı kapsamında İstanbul’da düzenlenen törende Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Evren Canyılmaz’a takdim edildi.

“Bilecik’ten Türkiye’ye uzanan başarı yolculuğumuz devam ediyor”

Bilecik İl Millî Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, projenin Türkiye birinciliğine layık görülmesinden duydukları gururu dile getirdi.

Şimşek, doğa, teknoloji ve yapay zekâyı hayat boyu öğrenme anlayışıyla buluşturan projenin önemli bir başarı elde ettiğini belirterek Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’ni tebrik etti.

Emeği geçen yönetici, öğretmen, kursiyer ve paydaşları da kutlayan Şimşek, “Bilecik’ten Türkiye’ye uzanan eğitimde yenilik ve başarı yolculuğumuz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Bilecik’ten Türkiye birinciliği: Bozüyük’ün eğitim projesi 270 projeyi geride bıraktı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir