Bilecik’te 61 öğretmenin telefonuna ‘Okul Acil’ uygulaması yüklendi

featured
Bilecik’te 61 öğretmenin telefonuna ‘Okul Acil’ uygulaması yüklendi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te okullarda güvenliğin artırılması amacıyla yürütülen çalışma kapsamında 61 öğretmene Hayat 112 uygulaması ve uygulama içerisindeki ‘Okul Acil’ arayüzü tanıtıldı. Öğretmenlerin telefonlarına uygulamanın yüklenmesine de destek verildi.

61 öğretmene güvenlik çalışmaları anlatıldı

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, eğitim kurumlarında güvenliğin artırılması ve okullarla iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla çalışma gerçekleştirdi.

“Birlikte Güvenli Gelecek” projesi kapsamında Edebali Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ile TOKİ İlkokulu ve Ortaokulunda görev yapan 61 öğretmene Toplum Destekli Polislik hizmetleri hakkında bilgi verildi.

Program kapsamında okul yönetimleriyle de görüşmeler yapılarak okul güvenliğine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

‘Okul Acil’ arayüzü tanıtıldı

Çalışmada öğretmenlere Hayat 112 uygulaması hakkında bilgi verilirken, uygulama içerisinde yer alan “Okul Acil” arayüzü de tanıtıldı. Ekipler, öğretmenlerin uygulamayı telefonlarına yüklemesine destek oldu.

Çalışmayla okullarda güvenliğin güçlendirilmesi, kurumlar arasındaki iletişimin artırılması ve acil durumlarda hızlı müdahale imkanlarının geliştirilmesi hedeflendi.

Bilecik’te 61 öğretmenin telefonuna ‘Okul Acil’ uygulaması yüklendi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir