1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Beypazarı maden kazasında hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

Beypazarı maden kazasında hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

Beypazarı'ndaki maden kazasında hayatını kaybeden Erdi Kahveci, Zonguldak'ta son yolculuğuna uğurlandı. Törene birçok kişi katıldı.

Beypazarı maden kazasında hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Beypazarı ilçesindeki maden ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren 33 yaşındaki işçi Erdi Kahveci, Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çayırhan Enerji İşletmesi sahasında gerçekleşen göçükte hayatını kaybeden Kahveci için Hacımusa köyünde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, Kahveci’nin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından, Erdi Kahveci’nin cenazesi dualar eşliğinde köy mezarlığında toprağa verildi. Evli ve iki çocuk babası olan Kahveci’nin, 2013 yılından bu yana aynı bölgede madenci olarak çalıştığı öğrenildi.

Beypazarı maden kazasında hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir