1. Haberler
  2. Kültür ve Sanat Haberleri
  3. Beyağaç Belediyesinden toplu sünnet şöleni

Beyağaç Belediyesinden toplu sünnet şöleni

BEYAĞAÇ BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 1. GELENEKSEL TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ, 15 KASIM 2024 TARİHİNDE DEMOKRASİ MEYDANI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK. ETKİNLİKTE ÇOCUKLARIN SÜNNET TÖRENİ COŞKUYLA KUTLANACAK.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyağaç Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni, 15 Kasım 2024 tarihinde Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte çocukların sünnet töreni coşkuyla kutlanacak.

Beyağaç Belediyesi, ailelerin yükünü hafifletmek ve çocukların bu özel gününü kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, sünnet olan çocuklara ve ailelerine eğlenceli bir gün yaşatmayı hedefliyor. Programda çocuklar için çeşitli etkinlikler ve konserler düzenlenecek, palyaçolar da eğlenceli gösterileriyle çocuklara neşeli anlar yaşatacak.

Belediye Başkanı Sezayi Pütün, bu önemli etkinliğin geleneksel hale getirilerek her yıl tekrarlanmasını amaçladıklarını belirtti ve tüm ilçe halkını bu coşkulu güne katılmaya davet etti.

Beyağaç Belediyesinden toplu sünnet şöleni
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir