1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Başkan Bağlamış’tan Mevlid Kandili Kutlama Mesajı

Başkan Bağlamış’tan Mevlid Kandili Kutlama Mesajı

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı ve tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

Başkan Bağlamış'tan Mevlid Kandili Kutlama Mesajı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

Bağlamış, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’nin, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni etti. Mesajında, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrifleri, insanlık tarihinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Onun hayatı ve güzel ahlakı; adaletin, merhametin, kardeşliğin ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini bizlere sunmaktadır. Mevlid Kandili’ni, bu değerleri yeniden hatırlamak ve hayatımıza yansıtmak için önemli bir fırsat olarak görüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bağlamış, birlik ve beraberliğin önemine de dikkat çekerek, “Bu mübarek gecenin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum. Dualarımızın kabul, gönüllerimizin huzurla dolmasını temenni ediyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten, sıkıntıdan ve kötülükten muhafaza eylesin” dedi.

Başkan Bağlamış, Kayseri iş dünyası ve tarım sektörünün temsilcileri ile tüm hemşehrilerinin Mevlid Kandili’ni kutlayarak, sağlık, huzur ve esenlik dileklerini iletti.

Başkan Bağlamış’tan Mevlid Kandili Kutlama Mesajı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir