1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Aydın’da ’Bilgin Hafızlar’ projesinin ilk dersi yapıldı

Aydın’da ’Bilgin Hafızlar’ projesinin ilk dersi yapıldı

AYDIN İL MÜFTÜLÜĞÜ VE ŞEHİT ORKUN ALP ARSLAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İŞBİRLİĞİ İLE 'BİLGİN HAFIZLAR' PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Müftülüğü ve Şehit Orkun Alp Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliği ile ’Bilgin Hafızlar’ projesi gerçekleştirildi.

Hafızlık hazırlık öğrencilerinin; İslam bilimleri, fen ve sosyal bilimler, sanat ve kültür alanında öne çıkan kırk bilgin hafızı daha yakından tanımaları amacıyla İl Vaizi Şaduman Gülseren Aydın tarafından ilk ders yapıldı. İlk vahiy katibi Zeyd bin Sabit (ra)’nın hayatının anlatıldığı ders sonunda öğrenciler arasında bilgi yarışması yapıldı. Ders sonunda öğrencilere hediyeler takdim edildi.

Aydın’da ’Bilgin Hafızlar’ projesinin ilk dersi yapıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir