Aydın İl Emniyet Müdürü Erdoğan Efeler’deki muhtarlar ile bir araya geldi

AYDIN İL EMNİYET MÜDÜRÜ ARMAĞAN ADNAN ERDOĞAN EFELER İLÇESİNDEKİ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELEREK KOORDİNASYON VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan Efeler ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek koordinasyon ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan Efeler ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla polis evinde düzenlenen toplantıda buluştu. Güvenlik sorunları ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapma imkanı sunan toplantıda İl Emniyet Müdürü Erdoğan, güvenliğin sağlanmasında muhtarların önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekerek iş birliği içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı. Yapılan değerlendirmede, mahallelerdeki güvenlik tedbirlerinin güçlendirilmesi için çeşitli öneriler görüşüldü. Muhtarlar ise toplantıdan duydukları memnuniyeti ifade ederek daha güvenli bir ortam için birlikte hareket etme kararlılıklarını dile getirdi.

Toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra Aydın Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinden yetkililer de katıldı.

Aydın İl Emniyet Müdürü Erdoğan Efeler’deki muhtarlar ile bir araya geldi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir