Antalya’nın Sinan Mahallesi’nde, bir kuaförde kaynak makinesinden çıkan kıvılcımlar yangına yol açtı. Olay, İsmail Kaymakçı’nın işlettiği bayan kuaföründe meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Kaymakçı, balkonuna gölgelik yapmak için babası Ahmet Kaymakçı’yı çağırdı. Kaynak çalışması sırasında bir anda iş yerindeki malzemeler tutuştu. Yangın hızla dükkanı sararken, içerideki çalışanlar ve müşteriler dışarı çıkarıldı.

İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Baba ve oğul, yangını söndürmek için kendi imkanlarıyla mücadele etti. Alevler, yan taraftaki yorgancı dükkanına da sıçradı. Yangın, gelen ekipler tarafından kontrol altına alındı. Her iki iş yerinde de maddi hasar meydana geldi.

Yangın sonrası, baba Ahmet Kaymakçı gözyaşlarına hakim olamazken, oğlu İsmail Kaymakçı da olay anını anlattı. Ahmet Kaymakçı, “Balkonda kaynak yaparken oldu. İçerisi ne durumda bilmiyorum. Hakkından gelemedim. Buna da şükür” dedi. Oğlu İsmail Kaymakçı ise, “Birden bir bağırış oldu. Babam kaynak yaparken dükkan bir anda tutuştu. Yangın söndü ama ortalık toz duman. Çok şükür yaralımız yok” ifadelerini kullandı.
























