Aliağa Futbol Kulübü, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp, geçtiğimiz sezon Karşıyaka’da forma giyen 25 yaşındaki savunma oyuncusu Harun Kaya ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

TFF 2. Lig ekiplerinden Aliağa FK, yeni sezon öncesinde kadro yapılandırmasına devam ediyor. Harun Kaya’nın imza törenine Aliağa Futbol Kulübü Başkanı Turgay Mete de katıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Karşıyaka Spor Kulübü’nden Harun Kaya’yı kadrosuna kattı. Ekibimiz, sağ ve sol bek mevkilerinde görev yapabilen 25 yaşındaki oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde kulüp başkanımız Turgay Mete de yer aldı. Harun Kaya’ya hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz” denildi.

Harun Kaya, Galatasaray ve Beşiktaş altyapılarında yetişmiş olup, profesyonel kariyerinde Adanaspor ve Alanya 1221 FK gibi kulüplerde de mücadele etti.























