1. Haberler
  2. Kültür ve Sanat Haberleri
  3. Alaşehir’de Özlem Özdil rüzgarı esti

Alaşehir’de Özlem Özdil rüzgarı esti

MANİSA'NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN "ÇEŞİTLİ ÜZÜM FESTİVALİ" KAPSAMINDA SEVİLEN SANATÇI ÖZLEM ÖZDİL SAHNE ALDI.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde gerçekleştirilen “Çeşitli Üzüm Festivali” kapsamında sevilen sanatçı Özlem Özdil sahne aldı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı üzüm çeşidi bakımından zengin olan Yeşilyurt Mahallesinde “Çeşitli Üzüm Festivali” düzenlendi. 3 gün sürecek festivalde mahalle esnafları stantlar kurarak satışlar yaptı, ürünlerini tanıttı. Festival kapsamında sevilen sanatçı Özlem Özdil sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Özdil, şarkılayırla Alaşehirlileri coşturdu.

Özdil’in yanına gelen Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Talat Postacı, Özdil’i kutladı. Özdil’e çiçek veren Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği yaparak, DOĞ-SAN-PA sahibi Mehmet Doğan sponsorluğunda etkinlik düzenledik. Amacımız dünyaca ünlü Sultaniye üzümün tanıtımının yanı sıra Sultaniyeye alternatif çeşit üzümlerimizi de tanıtmak” dedi.

Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı gecede daha önce belde belediyesi olan ve büyükşehir statüsüne geçtikten sonra mahalle statüsüne geçen Yeşilyurt Mahallesi’nde geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış başkanlara plaket verildi. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve geceye katılan misafir çevre ilçe belediye başkanları Özlem Özdil’in türkülerine eşlik ederek, sahneye çıkıp oyun oynamaları geceye ayrı bir renk kattı.

Alaşehir’de Özlem Özdil rüzgarı esti
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.