Adıyaman’da belediyeye ait ana su hattının patlaması sonucu Atatürk Bulvarı YSE Kavşağı’nda yol ve altyapı zarar gördü. Tonlarca suyun yola akmasıyla ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Ana su hattı patladı, yol zarar gördü
Adıyaman’da Atatürk Bulvarı YSE Kavşağı’nda belediyeye ait ana su hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.
Patlamanın ardından tonlarca su yola akarken, oluşan su birikintisi ve akıntı ulaşımı olumsuz etkiledi. Ana su hattındaki arızanın etkisiyle kavşaktaki altyapıda da hasar oluştu.
Asfaltın bazı bölümleri bozuldu
Su akıntısının etkisiyle zeminin zarar görmesi sonucu asfaltın bazı bölümlerinde bozulmalar meydana geldi. Yolun bir bölümü ulaşıma kapatılırken, bölgede trafik kontrollü olarak yürütüldü.
İhbar üzerine bölgeye trafik polisleri sevk edildi. Ekipler, sürücülerin zarar gören alandan geçmesini önlemek amacıyla güvenlik tedbiri aldı.
Trafik tek şeritten sağlandı
Kavşakta oluşan su birikintisi ve hasar nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü şekilde ilerletildi. Bölgede oluşan yoğunluk nedeniyle sürücüler farklı yönlere yönlendirilerek ulaşımın aksamaması için çalışma yapıldı.
Belediye ekiplerinin patlayan ana su hattının onarılması ve yolda meydana gelen hasarın giderilmesi için çalışma başlatması bekleniyor.

















