Adana’da aile faciası: Boşandığı eşini ve oğlunu vurup intihar etti

featured
Adana’da aile faciası: Boşandığı eşini ve oğlunu vurup intihar etti
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Ceyhan ilçesinde emekli uzman çavuş Enis Demir, yaklaşık 1,5 ay önce boşandığı eşi Kezban Kabukçu ile oğlunu tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Kabukçu ve Demir olay yerinde hayatını kaybederken, 13 yaşındaki oğulları ağır yaralandı.

Tartışma silahlı saldırıya dönüştü

Olay, Ceyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi Seyit Ahmet Arvasi Bulvarı’ndaki bir apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Kezban Kabukçu (52) ile emekli uzman çavuş Enis Demir (49), yaklaşık 1,5 ay önce boşandı. Kabukçu, boşanmanın ardından Ceyhan’da yaşayan kız kardeşi N.K.’nin yanına geldi.

Akşam saatlerinde N.K.’nin evine gelen Enis Demir’in, eski eşiyle barışmak istediğini söylediği belirtildi. Bu sırada Demir ile Kabukçu arasında tartışma çıktı.

Önce eski eşini, ardından oğlunu vurdu

Tartışmanın büyümesi üzerine Enis Demir, yanında bulunan beylik tabancasıyla önce eski eşi Kezban Kabukçu’ya, ardından 13 yaşındaki oğlu Y.E. Demir’e ateş etti.

Demir, daha sonra aynı tabancayla intihar etti.

Silah seslerini duyan komşular ile Kezban Kabukçu’nun kız kardeşi N.K., durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Anne ve baba hayatını kaybetti

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrolde Kezban Kabukçu ile Enis Demir’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Vücudunun karın ve kol bölgesinden yaralanan 13 yaşındaki Y.E. Demir ise sağlık ekiplerince Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı çocuğun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu’na gönderildi

Enis Demir ve Kezban Kabukçu’nun cansız bedenleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Adana’da aile faciası: Boşandığı eşini ve oğlunu vurup intihar etti
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir