reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.877,99 -1.983
reklam

Ortaca’da gıda denetimleri devam ediyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News

Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimleri tarafından, ilçede faaliyet gösteren gıda işletmeleri ve zeytinyağı üretim tesislerinde denetimler gerçekleştirildi.

Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimleri, ilçe genelindeki gıda denetimlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede sahaya inen ekipler, gıda işletmelerinde hijyen ve sanitasyon kurallarına uyulup uyulmadığı, ürünlerin son tüketim tarihleri, üretim ve satış şartları gibi hususları kontrol etti. Ayrıca zeytinyağı üretim tesislerinde de denetim gerçekleştiren ekipler, zeytinyağı üretiminin ve depolanmasının mevzuata uygun olup olmadığını inceledi.

Herhangi bir olumsuzluğun tespit edilmediği denetimlerin, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketebilmeleri için aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimleri tarafından, ilçede faaliyet gösteren gıda işletmeleri ve zeytinyağı üretim tesislerinde denetimler gerçekleştirildi. Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimleri, ilçe genelindeki gıda denetimlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede sahaya inen ekipler, gıda işletmelerinde hijyen ve sanitasyon kurallarına uyulup uyulmadığı, ürünlerin son tüketim tarihleri, üretim […]

DEVAMINI OKU
reklam

YORUM YAP