reklam
reklam
DOLAR 32,2222 % -0.07
EURO 34,7693 % 0.19
STERLIN 40,3679 % 0.12
FRANG 35,5340 % 0.03
ALTIN 2.404,79 % 0,48
BITCOIN 61.125,43 -1.997
reklam

Kütahya’da Orman Mühendislerine refiklik eğitimi

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde yeni göreve başlayan Orman Mühendislerine yönelik düzenlenen refiklik eğitimlerinin devam ettiği bildirildi.

Orman Bölge Müdürlüğünün tüm Şube Müdürlükleri tarafından verilen eğitimler ile yeni göreve başlayan Orman Mühendisleri mesleğin gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmaları için hizmet içi eğitime tabi tutuluyorlar.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne atanan 6 İşletme Orman Şefi adayına yönelik düzenlenen Silvikültür ve İzin İrtifak Eğitimleri tamamlandı.

İzin ve İrtifak Şube Müdürü Savaş Serdar Ateş tarafından verilen eğitimde İzin irtifak işlemleriyle ilgili mevzuatlar aktarıldı. Merak edilen konular yanıtlandı.

Türkmendağı ve Geyikalanı Orman İşletme Şefliklerinde gerçekleştirilen Silvikültür Eğitimi ise Silvikültür Şube Müdürü Bayram Ersöz ve Silvikültür Şube Mühendisi Ali Güven tarafından verildi. Eğitime Geyikalanı Orman İşletme Şefi Şerif Çam’da katıldı.

Sarıçamda doğal gençleştirme sahalarında arazi hazırlığı ve toprak işleme çalışmaları, doğal gençleştirme sahalarında ışık ve boşaltma kesimi uygulamaları tekniğinin uygulamalı olarak anlatıldığı eğitimlerde ayrıca sık gençliklerde seyreltme çalışması uygulamalı olarak gösterildi.

Haberlerimizi beğendiyseniz konu hakkında yorum yapabilirsiniz editörlerimiz inceledikten sonra mesajınız burada yayınlanacak.

reklam