reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.126,01 -1.891
reklam

Honaz Belediyesi Kızılyer Sosyal Tesisinin temeli atıldı

DENİZLİ’NİN HONAZ İLÇESİ KIZILYER MAHALLESİ’NDE SOSYAL TESİS İNŞAATININ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HONAZ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK, “İLÇEMİZE KAZANDIRDIĞIMIZ ONYEDİNCİ SOSYAL TESİS PROJESİ HAYIRLI OLSUN” DEDİ.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Honaz Belediyesi Kızılyer Sosyal Tesisinin temeli atıldı
reklam

Denizli’nin Honaz İlçesi Kızılyer Mahallesi’nde Sosyal Tesis inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “İlçemize kazandırdığımız onyedinci sosyal tesis projesi hayırlı olsun” dedi.

Kızılyer Mahallesi’nde sosyal tesis temel atma törenini gerçekleştiren Başkan Kepenek, “Göreve gelirken sözler vermiştik. Bu sözlerin birini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızılyer Mahallemizde en çok ihtiyaç duyulan nedir diye sorduğumuzda vatandaşlarımıza, başımızı yağmurdan çamurdan kardan sıcaktan koruyacak kapalı bir alanımız yok. Bu konuda bize elimizden tutun proje üretin ve bunları yapın demişlerdi. Biz herhalde biraz işi abarttık sadece 4 buçuk yılda 17 mahallemizin sosyal tesis sorunu çözdük. Mahallemize, halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu arsa maalesef göreve geldiğimizde yoktu Kızılyer’de arsa sorunu vardı. Bu arsayı biz satın aldık. Birçok belediye arsa satarken biz Honaz Belediyesi olarak arsalar satın aldık. Bunu başarabildiysek ne mutlu bize. Bu arsayı ben bizlere satan ve o konuda da bizlere destek olan çok değerli aileye de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Protokol üyelerinin butona basarak projenin temeline ilk harç bırakıldı. Projenin temel atma törenin ardından hazırlanan iftar yemeğinde Başkan Kepenek vatandaşlar ile birlikte iftar yaptı. Kızılyer Mahallesi Sosyal Tesisi projesi yaklaşık bin 300 metrekarelik bir kapalı alana sahip olacak. Bu alan içinde kapalı pazaryeri, sosyal donatılar, mutfak, taziye salonu, gelin damat odası da yer alacak.

reklam