reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.126,01 -1.891
reklam

DPÜ TUBİF’te” Ekonomik Genel Durum” başlıklı konferans

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen Prof. Dr. Faik Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı Ekonomik Genel Durum başlıklı seminere ev sahipliği yaptı.

TUBİF Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Erarslan, TUBİF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Boz, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Refik Küçükkağnıcı ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Aydın’ın yanı sıra çok sayıda personel ve öğrenci de katıldı.

Seminerde konuşan Prof. Dr. Faik Çelik, ekonomik durumun genel analizi, ekonomik meyanda mevcut ve gelecekteki eğilimler, yatırımlar, döviz kurlarındaki dalgalanmalar, enflasyon ve piyasadaki belirsizlikler, pandeminin ekonomiye etkileri gibi konularda bilgiler verdi.

Seminer sonunda, Prof. Dr. Ahmet Boz katkılarından dolayı Prof. Dr. Faik Çelik’e teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulundu.

Haberlerimizi beğendiyseniz konu hakkında yorum yapabilirsiniz editörlerimiz inceledikten sonra mesajınız burada yayınlanacak.

reklam