reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.918,71 -2.382
reklam

Denizli’nin kuaförleri ödüllerle kente döndü

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

DENİZLİ(İHA) – Aydın’da düzenlenen Türkiye’nin Kuaförleri Söke’de Yarışıyor etkinliğine 197 kişi birbiriyle kıyasıya mücadele etti. Yarışmaya farklı kategorilerde katılan Denizli ekibi 6 ödülle damga vurdu.

Aydın’da Türkiye’nin Kuaförleri Söke’de Yarışıyor etkinliği düzenlendi. Türkiye’nin birçok ilinden yaklaşık 197 kişi katıldı. Denizli’den ise yarışmaya yaklaşık 40 kişi katıldı. Erkek Berberleri, Kadın Kuaförleri Kesimi, Türban, Makyaj ve Topuz yapımı dallarında birincilik için kıyasıya mücadele gerçekleşti. Denizli’yi gururlandıran ve 6 ödül birden alan gençlere plaketlerini sunan Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, “Bugün bir mutluluk için hep beraber toplandık. Söke’deki yarışmada 6 tane kupa almamız bizleri çok onurlandırdı, mutlu etti. Bizde oda yönetimi olarak evlatlarımızın, çocuklarımızın arkasından moral motivasyon vererek daha nice yarışmalarda kupalar alınmasını, birincilikler getirilmesini istediğimizden dolayı çocuklarımızı onura etmek için plaket veriyoruz. Her daim gençlerimizin yanında olacağız. Gece geç vakitlere kadar emek verdiler. Sizlerin kupa alacağına inanıyordum ve aldınız. Bizlerin gururu olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Denizli’ye Türkiye’nin Kuaförleri yarışmasından 6 ödül

Türkiye’nin Kuaförleri Söke’de Yarışıyor programında Denizli’ye 2 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük ile birlikte toplam 6 kupa kazandı. Bayan Saç Kesimi dalında Türkiye 1.’cisi Enes Özdemir, Topuz dalında Türkiye 2.’cisi Soner Salik, Makyaj dalında 16/22 yaş arası Türkiye 1.’cisi Sevim Alkış, Türkiye 2.’si Rojin Kılıç ve Türkiye 3.‘sü Esma Gün Kanyılmaz ile Erkek Berberliğinde Türkiye 3.’sü Serkan Amaç oldu.

Oda tarafından plaketler takdim edildi

Makyaj dalında 16 ile 22 yaş arası kategorisinde ilk 3’e giren öğrencilere verdikleri eğitimden dolayı Kayhan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Aksu ve Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Baran’a teşekkür plaketleri takdim edildi. Yarışmada Denizli’nin adını ön planda tutan ve ödülleriyle damga vuran gençlere Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası ve yönetimi tarafından plaketleri verildi.

reklam