reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.730,01 -2.223
reklam

Büyükşehir ekipleri turizmin kalbindeki yolları yeniliyor

AYDIN (İHA) – TURİZM SEZONUN BAŞLAMASINA AZ BİR SÜRE KALA KENT GENELİNDE YOL YATIRIMLARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDEN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TURİSTLERİN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI KUŞADASI İLÇESİ AĞAÇLI MAHALLESİ’NİN YOLLARINI YENİLİYOR.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Büyükşehir ekipleri turizmin kalbindeki yolları yeniliyor
reklam

Turizm sezonun başlamasına az bir süre kala kent genelinde yol yatırımlarına ara vermeden devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, turistlerin yoğun olarak kullandığı Kuşadası ilçesi Ağaçlı Mahallesi’nin yollarını yeniliyor.

Yol yatırımları Aydın’ın dört bir yanında devam ederken, planlamalar dahilinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yol yapım ekipleri, Söke ile Kuşadası ilçelerini birbirine bağlayan ve turistlerin yoğun olarak kullandığı Ağaçlı Mahallesi yolunda hummalı bir çalışma yürütüyor. Fen İşleri ekipleri, turizm rotası olma özelliğini taşıyan yolun 28 bin metrekarelik bölümünde asfalt serimi için çalışma gerçekleştiriyor. Ekipler, asfalt seriminin tamamlanmasının ardından şerit çizgilerinin çekilmesi ve yol işaretlemelerinin yapılması ile çalışmalarını tamamlayarak daha güvenli ve konforlu hale getirilen yolu vatandaşların kullanımına sunacak. Ağaçlı Mahallesi yolunun geri kalan bölümünde yatay ve düşey düzenlemeler yapılarak çalışmalar tamamlanacak.

Aydın’ın dört bir tarafında yatırımlar yapmayı sürdüreceklerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Yol yatırımlarımız planlamalar dahilinde durmaksızın devam ediyor. Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyor, hemşehrilerimize daha yaşanılabilir bir kent sunuyoruz, Aydınımızın değerine değer katıyoruz ” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirtti ve hızlı, planlı ve koordineli bir şekilde sürdürülen çalışmalar için Çerçioğlu’na teşekkür etti.

reklam