1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. ASKON Aydın Şubesi’nde Gün, güven tazeledi

ASKON Aydın Şubesi’nde Gün, güven tazeledi

ANADOLU ASLANLARI İŞADAMLARI DERNEĞİ (ASKON) AYDIN ŞUBESİ, OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI. MEVCUT BAŞKAN MURAT GÜN’ÜN BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE İLE GİDİLEN SEÇİMLERDE MURAT GÜN GÜVEN TAZELEDİ.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Aydın Şubesi, olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Murat Gün’ün başkanlığında tek liste ile gidilen seçimlerde Murat Gün güven tazeledi.

Kongrenin açılışında üyelere ve davetlilere hitap eden Murat Gün, derneğin son dönemdeki faaliyetlerini değerlendirip gelecek dönem için hedeflerini açıkladı.

Genel kurula iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katılırken kongre kapsamında gündem dışı yapılan görüşmelerde, derneğin bölge ekonomisine katkıları da ele alındı. Genel Kurul’da güven tazeleyen Gün, “ASKON olarak, Aydın’da iş dünyasının büyümesine katkı sağlamak ve üyelerimizin küresel pazarlarda daha etkin rol almalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel kurulumuzda aldığımız kararlarla bu hedefe bir adım daha yaklaştık” dedi.

ASKON Aydın Şubesi’nde Gün, güven tazeledi
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir