1. Haberler
  2. Çevre Haberleri
  3. Muğla’ya yağmur ve kar uyarısı

Muğla’ya yağmur ve kar uyarısı

METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN VE UYARI MERKEZİNDEN YAPILAN UYARIDA, MUĞLA BÖLGESİNİN DOĞU KESİMLERİ İÇİN YAĞMUR VE YÜKSEK RAKIMLI DAĞLAR İÇİ KAR UYARISI YAPILDI.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinin doğu kesimleri için yağmur ve yüksek rakımlı dağlar içi kar uyarısı yapıldı.

Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; 25.01.2025 Cumartesi, günü öğle saatlerinden sonra Muğla’nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışı bekleniyor. Yağışların 1400 metre rakım üzeri yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yüksek kesimlerde buzlanma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Muğla’ya yağmur ve kar uyarısı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir