1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Söke’de evcil hayvanlar kayıt altına alınıyor

Söke’de evcil hayvanlar kayıt altına alınıyor

EVCİL HAYVANLARIN KİMLİKLENDİRİLMESİ YÖNETMELİĞİ ÇERÇEVESİNDE EVCİL HAYVANLAR ÇİPLENEREK KAYIT ALTINA ALINMAYA DEVAM EDİLİRKEN, SÖKE İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ ÇİP TAKTIRMA ÇAĞRISINDA BULUNDU.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evcil hayvanların kimliklendirilmesi yönetmeliği çerçevesinde evcil hayvanlar çiplenerek kayıt altına alınmaya devam edilirken, Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çip taktırma çağrısında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Köpek ve Gelinciklerin Kimliklendirilmesi ve Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelik çerçevesinde hayata geçirilen evcil hayvanlara mikroçip takma çalışmaları Aydın genelinde sürüyor. Bu çerçevede hizmet vermeye devam eden Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü de vatandaşlara çağrıda bulunarak, evcil hayvanların çiplenip kayıt altına alınması gerektiğini hatırlattı. Ayrıca ilçe tarım binasında da çipleme çalışmaları sürerken, can dostlarını kucağına alıp Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün yolunu tutan evcil hayvan sahipleri de evcil hayvanlarını kayıt altına aldırdı.

Söke’de evcil hayvanlar kayıt altına alınıyor
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir