1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Afyonkarahisar’ın satranç birincisi belli oldu

Afyonkarahisar’ın satranç birincisi belli oldu

AFYONKARAHİSAR’IN SATRANÇ BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Kupası Gençler Satranç İl Birinciliği Müsabakalarında, Burak Dökmecioğlu birinci olurken, İsmail Mert Odabaş ikinci, Mustafa İsmet Oruç ise üçüncü oldu.

Satranç Türkiye Kupası Gençler İl Birinciliği Müsabakaları, Çiğiltepe Spor Salonu’nda büyük bir heyecanla sona erdi. Çeşitli yaş kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakaların ardından başarılı olan sporculara ödülleri Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.

İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, satrancın sadece bir zeka sporu değil, aynı zamanda gençlerin strateji geliştirme, odaklanma ve karar verme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan bir spor dalı olduğunu vurguladı.

Afyonkarahisar’ın satranç birincisi belli oldu
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir