1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Umuma açık yerler denetlendi

Umuma açık yerler denetlendi

AYDIN'IN BOZDOĞAN, KARACASU VE NAZİLLİ İLÇELERİNDE UMUMA AÇIK YERLER JANDARMA EKİPLERİ VE DİĞER İLGİLİ KURUMLAR TARAFINDAN DENETLENİRKEN, JANDARMA EKİPLERİ 201 ŞAHSI SORGULADI.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Bozdoğan, Karacasu ve Nazilli ilçelerinde umuma açık yerler jandarma ekipleri ve diğer ilgili kurumlar tarafından denetlenirken, jandarma ekipleri 201 şahsı sorguladı.

Aydın’da jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bozdoğan, Karacasu, Nazilli İlçe Jandarma Komutanlıklarınca diğer kurum personelleri ile müşterek olarak Bozdoğan, Karacasu ve Nazilli ilçelerinde umuma açık yerler kontrol edildi. Kontroller esnasında 201 şahsın sorgusu yapılırken, kurumlar tarafından kurallara aykırı hareket eden işletmelere cezai işlemler uygulandı.

Umuma açık yerler denetlendi
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir