1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Söke’de zeytin sineği tuzağı kontrolleri sürüyor

Söke’de zeytin sineği tuzağı kontrolleri sürüyor

SÖKE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, BÖLGEDEKİ ZEYTİN ÜRETİCİLERİNİ KORUMAK AMACIYLA ZEYTİN SİNEĞİ TUZAK KONTROLLERİNİ SÜRDÜRÜYOR. EKİPLER, ZEYTİN BAHÇELERİNDE KURULAN TUZAKLARI DİKKATLE İNCELEYEREK, SİNEK POPÜLASYONUNU İZLEYEREK ÇİFTÇİLERE BİLGİ VERDİ.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söke Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki zeytin üreticilerini korumak amacıyla zeytin sineği tuzak kontrollerini sürdürüyor. Ekipler, zeytin bahçelerinde kurulan tuzakları dikkatle inceleyerek, sinek popülasyonunu izleyerek çiftçilere bilgi verdi.

Zeytin sineği, zeytin ağaçlarına ciddi zarar veren bir zararlı olarak biliniyor ve bu nedenle erken müdahale büyük önem taşıyor. Söke Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, hem zeytin üretiminin korunması hem de kaliteli zeytin elde edilmesi açısından zeytin bahçelerinde kurulan zeytin sineği tuzakları inceledi. Yetkililer, çiftçilerin tuzakları düzenli olarak kontrol etmeleri ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarılarda bulundu. Zeytin hasadının daha verimli ve sağlıklı olmasının hedeflendiği çalışmalar kapsamında bölgedeki zeytin üreticileri de ekiplerin yaptığı yaptığı çalışmaları memnuniyetle karşılayarak teşekkür etti.

Söke’de zeytin sineği tuzağı kontrolleri sürüyor
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir