1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Köpeği çiğneyen sürücü serbest kaldı

Köpeği çiğneyen sürücü serbest kaldı

KÖPEĞİ ÇİĞNEYEN SÜRÜCÜ SERBEST KALDI

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Bodrum ilçesinde otoparkta yatan köpeğin üzerinden geçen otomobil sürücüsü, adliyeye sevk edildi. Sürücü, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, 21 Kasım Perşembe günü Kadıkalesi’nde yaşanan olayda A.H. (49) isimli otomobil sürücüsü, boş otoparkta geri geri gittikten sonra otomobilini ileri doğru sürdü. Otoparkta köpeğin ayaklarının üzerinden geçen sürücü, daha sonra durmayıp yoluna devam etti. Can havliyle yattığı yerden kalkan köpek, bölgedeki bir süpermarkete sığındı. İhbarın ardından olay yerine gelen Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, arka ayaklarından yaralı köpeği barınağa götürerek tedavi altına aldı. Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu tarafından şahısla ilgili suç duyurusunda bulunuldu.

Olayın gündeme gelmesinin ardından sürücü, jandarma ekiplerine teslim oldu. Adliyeye sevk edilen sürücü ifadesinde, “Kafam dalgındı, köpeği fark etmedim. Ben de köpek besliyorum. Çiğneme gibi bir kastım yoktu” dediği öğrenildi. Şüpheli, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Köpeği çiğneyen sürücü serbest kaldı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir